Westfries Genootschap
Reiscommissie
Westfries Genootschap Archivering Bouwhistorie Creatief Westfries Geschiedschrijving Kap en Dek Landelijk Schoon

Monumentale Kerken Projector Textieloverleg Vrienden Westfries Museum Westfriese Families De Westfriese Molens

 

Facebook

Reiscommissie » Nieuws

Van de reiscommissie

Zoals gebruikelijk hebben we ook voor het volgend jaar weer een excursie voor u georganiseerd. Dinsdag 19 april 2016 is het zover en gaan we naar de provincie Utrecht.
Wij vertrekken om 9.00 uur met de bus vanaf het P+R terrein bij het NS-station in Hoorn en gaan dan richting Haarzuilens. Wij bezoeken daar het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland, kasteel De Haar.

We zullen omstreeks 10.15 uur arriveren bij het kasteel en daar worden ontvangen met koffie. De rondleiding in het kasteel van zo'n anderhalf uur zal plaatsvinden in twee groepen; de eerste groep start om 10.55 uur met de rondleiding en de tweede groep om 11.05 uur.

Om 12.30 uur vertrekken we met de bus naar Loosdrecht waar we aan boord zullen gaan van de “Prins Hendrik”. Rond 13.00 uur zal de boot vertrekken voor een tocht vanaf de Loosdrechtse Plassen richting Nieuwersluis en dan over de Vecht naar Breukelen en weer terug. Onderweg vertelt de kapitein het een en ander over wat we zoal tegenkomen. De lunch zullen we gebruiken op de boot. Om 16.00 uur vertrekt de bus uit Loosdrecht zodat we als het verkeer meezit tussen 17.00 en 17.30 uur weer terug zijn in Hoorn.

De kosten van deze dagexcursie bedragen € 45 per persoon.

Wij hebben de organisatie van de aanmeldingen mede vanwege uw opmerkingen naar aanleiding van vorige excursies wat aangepast. Dat betekent het volgende:
1. Aanmelden kan uitsluitend schriftelijk via het strookje
2. U stuurt het strookje naar Thea Knijn, Zuiderstraat 42, 1689 HE Zwaag;
3. U maakt gelijk de verschuldigde kosten over op bankrekening NL92 INGB 0002 7004 93 van de Reiscommissie Westfries Genootschap te Zwaag;
4. De volgorde van aanmelding wordt bepaald aan de hand van de volgorde van binnenkomst van de betalingen!
5. Vol is vol! Desgewenst kunt u aangeven of u op de wachtlijst geplaatst wil worden.
6. U krijgt ongeveer twee weken voor we op stap gaan nog een herinnering per mail of post.
7. Het kan altijd gebeuren dat u, uw reisgenoot of beiden verhinderd is/zijn; bij tijdige afmelding ontvangt u 100% van uw betaalde bijdrage terug. Wanneer de afzegging plaatsvindt binnen 5 werkdagen voor 19 april 2016 ontvangt u geen restitutie.

 


© 1924-2018 Westfries Genootschap - Contact - Sitemap

West-Friesland, een streek met karakter binnen de Omringdijk.