Westfries Genootschap
Westfries Genootschap Bibliotheek Bouwhistorie Creatief Westfries Geschiedschrijving Kap en Dek Landelijk Schoon Monumentale Kerken

Projector Reiscommissie Textieloverleg Vrienden Westfries Museum Westfriese Families Westfriese Molens

Facebook

Westfries Genootschap » Nieuws » 2008

Bibliografie Jaarboek

Het Jaarboek van het Westfries Genootschap publiceert elk jaar de Bibliografie van West-Friesland. Deze bibliografie biedt een overzicht van verschenen publicaties die betrekking hebben op een of meer gemeenten die geheel of gedeeltelijk liggen binnen de Westfriese Omringdijk.
Het overzicht wordt samengesteld door het Westfries Archief te Hoorn en het Regionaal Archief te Alkmaar. Om de bibliografie zo compleet mogelijk te laten zijn, is het noodzakelijk dat de beide archiefdiensten op de hoogte worden gebracht van uitgebrachte publicaties. Auteurs of uitgevers worden verzocht een of beide archieven te informeren over nieuwe uitgave.
De Bibliografie van West-Friesland is van groot belang, vooral voor hen die meer informatie wensen over een bepaald onderwerp.

De redactiecommissie van het Jaarboek

 


Hé, is dat Westfries?

135. Als je zo af en toe wat aan dat werk doet, kom je er nooit mee klaar, je moet 't loif er an leggen (flink aanpakken, intensief werken).

Klik hier voor meer Westfriese woorden en uitdrukkingen.


© 1924-2021 Westfries Genootschap - Contact - Sitemap - Privacyverklaring

West-Friesland, een streek met karakter binnen de Omringdijk.