Westfries Genootschap
Westfries Genootschap Bibliotheek Bouwhistorie Creatief Westfries Geschiedschrijving Kap en Dek Landelijk Schoon Monumentale Kerken

Projector Reiscommissie Textieloverleg Vrienden Westfries Museum Westfriese Families Westfriese Molens

Facebook

Westfriese boeken te koop

    Zoeken:

Westfries Genootschap » Nieuws » 2009

Samenwerkingsovereenkomst getekend

Op donderdagavond 8 januari ondertekenden de dagelijks bestuursleden van de Vereniging Westfriese Monumentale Kerken en het Westfries Genootschap een samenwerkingsovereenkomst.
Doel van de samenwerking is de verbreding van het draagvlak voor het West-Fries cultuur- en erfgoed en de bescherming en het zoveel mogelijk voor het nageslacht in de oorspronkelijke staat bewaren van de monumentale kerken in het West-Friese landschap. We zullen gebruik maken van elkaars voorzieningen, materiaal, folders en dergelijke, we houden elkaar op de hoogte van beheer- en beleidszaken en waar mogelijk werken we samen bij informatie- of verenigingsbijeenkomsten.


Op de foto zittend v.l.n.r. Ina Broekhuizen-Slot (voorzitter WFG), Bep Dekker-Buur (voorzitter VWMK), Dirk Bankert (secretaris-penningmeester VWMK) en staand Stan Nuveen (secretaris WFG) en Jan Smit (penningmeester WFG).
Foto: Theo Mes

 


Hé, is dat Westfries?

573. M'n ouwe bromfiets moet opgeruimd worden. Elke dag zit ik er aan te madderen of: medderen (knoeien, klungelen, inspannend werken).
Dat gemadder moet nu 'ns uit zijn (dat moeilijke werk).

Klik hier voor meer Westfriese woorden en uitdrukkingen.


© 1924-2022 Westfries Genootschap - Contact - Sitemap - Privacyverklaring

West-Friesland, een streek met karakter binnen de Omringdijk.