Westfries Genootschap
Westfries Genootschap Bibliotheek Bouwhistorie Creatief Westfries Geschiedschrijving Kap en Dek Landelijk Schoon Monumentale Kerken

Projector Reiscommissie Textieloverleg Vrienden Westfries Museum Westfriese Families Westfriese Molens

Facebook

Westfriese boeken te koop

    Zoeken:

Westfries Genootschap » Nieuws » 2012

Vacature webmaster

Wegens vertrek van een van onze webmasters zijn wij op zoek naar een vervanger. Deze vrijwilligersfunctie omvat een variabel aantal uren per week.

Als webmaster ben je samen met je collega-webmaster verantwoordelijk voor het technisch beheer van de website van het Westfries Genootschap. Je werkt daarbij nauw samen met je collega-webmaster.

Tevens maak je deel uit van de websitecommissie die twee maal per jaar bij elkaar komt om de werking van de website onder de loep te nemen en eventuele problemen op te lossen.

Samen met je collega ben je het aanspreekpunt voor gebruikers voor technische en functionele vragen. Tevens bewaak je onder supervisie van de websitecommissie de kwaliteit van de inhoud.

De tijdsbesteding voor deze functie hangt sterk af van de hoeveelheid actuele informatie die op de website geplaatst dient te worden of reeds staat.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Stan Nuveen, secretaris van Genootschap en tevens lid van de websitecommissie (0226-452753 of via e-mail contact@westfriesgenootschap.nl).

 


Hé, is dat Westfries?

367. Koolprak dien je niet op als gastmaal (stamppot van kool en aardappelen).

Klik hier voor meer Westfriese woorden en uitdrukkingen.


© 1924-2022 Westfries Genootschap - Contact - Sitemap - Privacyverklaring

West-Friesland, een streek met karakter binnen de Omringdijk.