Westfries Genootschap
Westfries Genootschap Bibliotheek Bouwhistorie Creatief Westfries Geschiedschrijving Kap en Dek Landelijk Schoon Monumentale Kerken

Projector Reiscommissie Textieloverleg Vrienden Westfries Museum Westfriese Families Westfriese Molens

Facebook

Westfriese boeken te koop

    Zoeken:

Westfries Genootschap » Nieuws » 2017

Toonbeeld Westfries: dialect, kunst en muziek

Op zondag 11 juni organiseren het Westfries Genootschap, Stichting Creatief Westfries en Expositie Kring Beeldende Kunst Opmeer in Zorgcafé 't Koetje in Zandwerven een gezellige middag met een afwisselend programma.

Op deze middag dragen een aantal schrijvers een Westfries gedicht voor dat zij geschreven hebben naar aanleiding van een kunstwerk van een van de kunstenaars die zijn aangesloten bij de kunstkring. Amateur muzikanten en/of leerlingen van een muziekschool verzorgen het muzikale deel van het programma.

Het adres van Zorgcafé 't Koetje is Zandwerven 29 in Spanbroek. De middag duurt van 15.00 tot 17.00 uur. De zaal is open om 14.30 uur. De toegang is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd ter bestrijding van de onkosten. Consumpties zijn voor eigen rekening.

De schilderijen waar een keuze uit gemaakt worden zijn te zien op de website van Expositie Kring Beeldende Kunst Opmeer.
Meer informatie is ook te vinden op de website van Zorgcafé 't Koetje.

 


Hé, is dat Westfries?

265. Voor de kerstdagen kochten we 'n pondje volvette meshanger (jonge, vette kaas, die aan 't mes blijft hangen).

Klik hier voor meer Westfriese woorden en uitdrukkingen.


© 1924-2022 Westfries Genootschap - Contact - Sitemap - Privacyverklaring

West-Friesland, een streek met karakter binnen de Omringdijk.