Het spel werd opgevoerd onder auspiciën van de stichting Creatief Westfries ter gelegenheid van het 85-jarig bestaan van het Westfries Genootschap op 4, 5, 17, 18 en 19 april in dorpshuis De Nieuwe Haven in Abbekerk. Alle voorstellingen waren uitverkocht.
Gert (Gerard Groot) en Sophie (Annette Bouma) in gesprek op het bankje.Gert (Gerard Groot) en Sophie (Annette Bouma) in gesprek op het bankje.
De muzikale begeleiding was in uitstekende handen van Wil Luiken.De muzikale begeleiding was in uitstekende handen van Wil Luiken.
Bertus (Aris Appel) links en Arie (Jan Dekker) rechts staan te kleumen op de markt.Bertus (Aris Appel) links en Arie (Jan Dekker) rechts staan te kleumen op de markt.
Leden van de dansgroep Midwoud leverden een zeer gewaardeerde bijdrage.Leden van de dansgroep Midwoud leverden een zeer gewaardeerde bijdrage.
Het is uitverkoop! V.l.n.r. Wim Commandeur, Cobi Schouten, Marijke Smit, Jack Ooijevaar, Klaasjan Bak en Joke Ooijevaar.Het is uitverkoop! V.l.n.r. Wim Commandeur, Cobi Schouten, Marijke Smit, Jack Ooijevaar, Klaasjan Bak en Joke Ooijevaar.
Wout (Ronald Overboom), Sophie (Annette Bouma) en Roos (Erna Huisman) bij de kramen op de markt.Wout (Ronald Overboom), Sophie (Annette Bouma) en Roos (Erna Huisman) bij de kramen op de markt.
Emma (Tineke Wiersma) en Hil (Marjan de Jong) tegenover elkaar op het bankje.Emma (Tineke Wiersma) en Hil (Marjan de Jong) tegenover elkaar op het bankje.
Sophie en Wout in duet.Sophie en Wout in duet.
Organisatrice Ina Bak (links met papier) bedankt de spelers en medewerkers.Organisatrice Ina Bak (links met papier) bedankt de spelers en medewerkers.
Souffleuse Gré Schuijtemaker (tweede van links) en regisseuse Eveline Groot (daar rechts naast) worden ook van harte bedankt voor hun grote inzet.Souffleuse Gré Schuijtemaker (tweede van links) en regisseuse Eveline Groot (daar rechts naast) worden ook van harte bedankt voor hun grote inzet.
Nog één keer de hele groep op het toneel.Nog één keer de hele groep op het toneel.