Doe mee met de fotowedstrijd “Dit vind ik typisch Westfries”

Het Westfries Genootschap bestaat 90 jaar en wij willen dit graag met jullie vieren.
Daarom organiseren wij een fotowedstrijd waaraan iedereen kan deelnemen, van jong tot oud. Er zijn twee leeftijdscategorieën: jonger dan 21 jaar en 21 jaar en ouder. Het onderwerp van de foto moet iets typisch Westfries zijn: Wat zie je in je omgeving wat jij typisch Westfries vindt. Het kan bijvoorbeeld gaan om natuur, cultuur of gebruiken.
Leg het vast en doe mee aan de wedstrijd!
Wij willen wel van je weten waarom jij vindt dat jouw foto typisch Westfries is.
De foto met motivatie kan worden ingezonden tot en met 30 juni 2014.

Een jury zal een selectie maken uit de ingezonden foto's en de prijswinnaars aanwijzen.
De winnende foto's worden tentoongesteld tijdens de Westfriezendag op 6 september in Schagen en daarna op meerdere locaties in Westfriesland.
De hoofdprijs voor beide categorieën is een rondvlucht van een uur boven Westfriesland en natuurlijk over je eigen woonplaats, mits deze woonplaats binnen de Westfriese Omringdijk ligt. Van bovenaf genieten van het prachtige landschap van onze streek! De vlucht gaat vanaf vliegveld De Kooy bij Den Helder.

Lees ook de uitgebreide voorwaarden voor deelname waaronder ook de technische eisen staan waaraan de foto moet voldoen.
Wij wensen je veel plezier met het vastleggen van wat je typisch Westfries vindt!

De commissie 90

De foto's kunnen worden ingezonden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet je naam en adres te vermelden. Per deelnemer mogen maximaal 5 foto's worden ingestuurd. De foto's moeten worden ingezonden in het volgende formaat: JPG.(Foto Netty Zander)(Foto Sjaak Bos)