Westfries Genootschap
Projector
Westfries Genootschap Bibliotheek Bouwhistorie Creatief Westfries Geschiedschrijving Kap en Dek Landelijk Schoon Monumentale Kerken

Projector Reiscommissie Textieloverleg Vrienden Westfries Museum Westfriese Families Westfriese Molens

Facebook

Westfriese boeken te koop

Projector » Actueel

Oproep

De Stichting Projector krijgt sinds enkele jaren nauwelijks meer foto's binnen om haar collectie aan te vullen. Reden zal zijn dat er nu digitale foto's worden gemaakt. Deze bestanden worden bekeken of gebruikt voor publicaties en dergelijke en daarna... tja wat daarna? Daar wringt precies de schoen, dat weet niemand! Vandaar deze oproep: wilt u een selectie van foto's die u heeft gemaakt tijdens de vele activiteiten van het Genootschap ter beschikking stellen van de St. Projector? Foto's van de streekmiddagen, van de vele uitstapjes en cursussen, van presentaties. Verder verzamelt men sinds jaren foto's van plekken in West-Friesland die sterk veranderen of zelfs helemaal verdwijnen. Foto's van opmerkelijke gebeurtenissen zijn ook welkom.

De foto's moeten een hoge resolutie hebben en liefst doet u er een berichtje bij over waar en wanneer het was, wie er op de foto staan en wie de maker van de foto's is. De foto's kunnen dan ook dienen ter illustratie van de website, of bij persberichten e.d.

Stichting Projector draagt er (net als voorheen) zorg voor dat deze fotobestanden op de juiste manier worden bewaard en gearchiveerd.
U mag ze opsturen naar het secretariaat van het Westfries Genootschap, ze komen vanzelf bij de St. Projector terecht.

 

Dit is het oude raadhuis van Hensbroek.<!-- 169 -->
Dit is het oude raadhuis van Hensbroek. (Foto 169 uit het Westfrieslandspel)

 


Hé, is dat Westfries?

85. Als je de hele dag flink gewerkt hebt, ben je 's avonds wel 'ns hooigat (flink vermoeid).

Klik hier voor meer Westfriese woorden en uitdrukkingen.


© 1924-2021 Westfries Genootschap - Contact - Sitemap - Privacyverklaring

West-Friesland, een streek met karakter binnen de Omringdijk.