Op de Westfriezendag 2017 ontving penningmeester Peter Koopman uit handen van Barbara Zweet, de voorzitter van de commissie Kap en Dek, een cheque van € 2.500.
Het bestuur heeft voor dit bedrag een passende bestemming gevonden. Zowel het deurkalf als het naambord boven de toegangspoort naar het Timmermansgildehuis waren dringend aan groot onderhoud toe.
Timmerman André Koopman heeft de oude ornamenten verwijderd. Vervolgens heeft een gespecialiseerd bedrijf het oude deurkalf computergestuurd nagemaakt. Carolien van Etten heeft een nieuw naambord vervaardigd. Ons bestuurslid Hans van Kampen heeft het nieuwe deurkalf en de kozijnen van de poort geschilderd en bovendien heeft hij het nieuwe deurkalf en het nieuwe naambord geplaatst. Het is een prachtig geheel geworden.

Drie leden van de commissie Kap en Dek: Lies Smit, Barbara Zweet en Ingrid Strijbis...Drie leden van de commissie Kap en Dek: Lies Smit, Barbara Zweet en Ingrid Strijbis (van links naar rechts) poseren bij de vernieuwde entree. (Foto Frans Leek, Stichting Projector)