Op zondag 2 juni a.s. houden het Westfries Genootschap, Stichting Creatief Westfries en Expositie Kring Beeldende Kunst Opmeer in Zorgcafé 't Koetje in Zandwerven voor de derde keer een gezellige middag met een afwisselend programma.
Een aantal schrijvers dragen een Westfries gedicht voor dat zij geschreven hebben naar aanleiding van een kunstwerk van een van de kunstenaars die zijn aangesloten bij de kunstkring. Muzikale medewerking wordt verleend door blaaskapel De Blauwe Reigers uit Heerhugowaard en Koos Konijn uit Abbekerk op mondharmonica. De middag duurt van 15.00 tot 17.00 uur. De zaal is open vanaf 14.30 uur en de toegang is gratis. Wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd ter bestrijding van de onkosten. Consumpties zijn voor eigen rekening.
Bovendien is er een verloting met een schilderij van Susan Groot-Dekker als prijs.
Na afloop is er gelegenheid om nog even gezellig na te praten en na te genieten met een drankje in de voorzaal en om iets te eten in Zorgcafé 't Koetje.
Het adres is Zandwerven 29 in Spanbroek.

Toonbeeld Westfries 2018. Tom en Ben Wester bij het schilderij 't Keis-en broôddoikie van Ben.Toonbeeld Westfries 2018. Tom en Ben Wester bij het schilderij 't Keis-en broôddoikie van Ben. (Foto Jan Smit)